Dodávky patří k vozům, které většina lidí doma nemá

Tiskové zprávy a novinky značky Ford
Odpovědět
admin
Administrátor
Příspěvky: 69
Registrován: úte 29. lis 2011 8:55:18
Bydliště: Server
Kontaktovat uživatele:

Dodávky patří k vozům, které většina lidí doma nemá

Příspěvek od admin »

Zápůjční podmínky
Dodávky patří k vozům, které většina lidí doma nemá, ale čas od času je potřebuje. Pokud i Vy hledáte možnost, jak si na čas pronajmout tento typ vozu, pak se nabízí půjčovna dodávek Praha. Před zapůjčením tedy musíte donést občanský a řidičský průkaz spolu s vratnou zálohou 5 000 Kč. Živnostníci musí doložit i živnostenský list a právnická osoba výpis z obchodního rejstříku.

Další podmínky
Pro řízení některé naší dodávky potřebujete klasické řidičské oprávnění skupiny B. Věk řidiče by měl být nejméně 21 let s dvouletou praxí v řízení motorových vozidel. Předtím, než dostanete vůz k dispozici, musíte uhradit nájemné v plné výši. Platbu lze provést v hotovosti, nebo bankovním převodem podle faktury.
dodavka.jpg
dodavka.jpg (39.27 KiB) Zobrazeno 17684 x

Vozidlo se vrací s plnou nádrží
Cena pronájmu dodávky zahrnuje povinné ručení, platnou dálniční známku pro ČR, silniční daň, NONSTOP asistenční službu, pravidelné servisní prohlídky a výměnu pneumatik. Vozidlo se zapůjčuje i vrací s plnou nádrží. V opačném případě by byla účtována smluvní pokuta a hodnota nedoplněného paliva. Dodávku je také nutné vrátit čistou. Všechny vozy jsou v nejlepším technickém stavu.

Odpovědět