Koupě a výběr ojetého vozu

Odpovědět
daido
Příspěvky: 1
Registrován: ned 22. čer 2014 19:00:02

Koupě a výběr ojetého vozu

Příspěvek od daido »

Chtěla bych touto cestou poprosit o názory a pomoci při výběru ojetého auta zn. Ford Kuga,Ford S-Max a Ford Mondeo Combi.Zájímá mně poruchovost těchto aut,spotřeba,co se týče náhradních dílů,zda se dá říct,že jsou cenově dostupné atd... prostě jakékoliv zkušenosti s těmito vozy a zajímá mně velikost zavazadlového prostoru,jelikož jsem chovatelka psů a jezdím na výstavy,tak zde mi příjde,že u modelu Ford Mondeo Combi má největší kufr.Děkuji za všechny příspěvky s přeji hezký večer :-).

RadovanFord
Příspěvky: 2
Registrován: stř 20. kvě 2015 0:01:05

Re: Koupě a výběr ojetého vozu

Příspěvek od RadovanFord »

daido píše:Chtěla bych touto cestou poprosit o názory a pomoci při výběru ojetého auta zn. Ford Kuga,Ford S-Max a Ford Mondeo Combi.Zájímá mně poruchovost těchto aut,spotřeba,co se týče náhradních dílů,zda se dá říct,že jsou cenově dostupné atd... prostě jakékoliv zkušenosti s těmito vozy a zajímá mně velikost zavazadlového prostoru,jelikož jsem chovatelka psů a jezdím na výstavy,tak zde mi příjde,že u modelu Ford Mondeo Combi má největší kufr.Děkuji za všechny příspěvky s přeji hezký večer :-).
íme v něm

Máme v rodině Mondeo Combi, vozíme v něm psa poměrně často a vejde se i s nákupem :) Jezdíme už dva roky bez poruchy a v servisu jsme byli snad jen měnit olej. A to musím zaklepat. Kupovali jsme nový na http://www.carent.cz/nove-osobni-vozy-u ... -brno.aspx ale fajn je, že tam mají i ojeté. Jinak co se týče velikosti kufru, doporučil bych přečíst tento článek ještě před koupí: http://auto.idnes.cz/mereni-objemu-kufr ... tomoto_fdv

Odpovědět