Autorádio 2 DIN

1993 - ....

Moderátor: kgilich

Odpovědět
Zbyňa

Autorádio 2 DIN

Příspěvek od Zbyňa »

Zdravím,
máte prosím vás někdo zkušenost s tímto rádiem? https://www.alza.cz/mekede-autoradio-s- ... 924417.htm

Dočetl sem se, že u některých "chytrých" rádií třeba nefunguje klima, nebo když přestane fungovat samotné rádio, tak nelze používat klimu...u tohoto typu si myslím, že by to mohlo být ok, když zůstávají ovládání klimatizace manualní....nebo i nějaké jiné problémy, když se samozřejmě nejedná o originál?
Mě jde o carplay, líbí se mi rozhraní a že to není obrazovka přes celou palubku :) podle obrázku to vypadá, že i tam celkem pěkně sedne...
Díky za rady ;)

Mondeo 2012 Mk4

Tak koukám nikdo :)
Zakoupil, namontoval a sedí dobře a vypadá dobře, trochu sem se bál aby to nevrzalo a toho lesklého plastu, ale je to ok.
Spárování s mobilem, v mém případě CarPlay bez problémů. ( rádio má Android 13 )
Slabý FM signál, v origo rádiu sem měl 3 zdířky zapojení, FM anténu, GPS anténu a ta třetí nemám tucha, pokud to byl nějaký zesilovač antény....každopádně GPS anténu sem zapojil tu, co sem dostal k rádiu, a nalepil pod palubku k oknu.
Co se týče handsfree tak hrůza, druhá strana mě slyší tak nějak blbě a já také, microfon je na rádiu, když sem zkoušel zapojit microfon k tomu dodaný, s dlouhým káblikem, tak to bylo lepší, každopádně nejde využít původní originál handsfree, nebo aspoň nevím jak, to mě dost mrzí, pač abych schoval nahoru microfon dodaný, budu muste půlku auta rozebrat :D
Konektivita s bluetooth je ok, akorát mi to najde kromě telefonu i původní bluetooth original rádia( nebo možná handsfree ) a to nevím jak vyrušit.
Ovládání pod volantem levá strana se dá v menu dobře nastavit pro co chcete.
Takže za mě celkem ok.

Odpovědět