Jak jsem potkal Mondeo

Tiskové zprávy a novinky značky Ford
admin
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Jak jsem potkal Mondeo

Příspěvek od admin »

Jak jsem potkal Mondeo

Vypůjčil jsem si část názvu od Oty Pavla, za což mu srdečně děkuji. Skvěle se mi sem hodí. Ford
Mondeo jsem totiž před lety skutečně potkal. Bylo to jedno z prvních aut na našich silnicích.
Pamatuju si to jako dnes. Šel jsem na tramvaj na Barrandově a kolem projel náklaďák. Na jeho korbě
se skvělo pět aut. Jedno z nich bylo bledě modré Ford Mondeo. Byl rok 1993 a já akorát končil střední
školu a v žilách mi nekolovala krev, ale náhradní díly aut. S kamarády jsme neustále dokola rozebírali,
jak je které auto technicky vyspělé, které míň žere, které lépe řeže zatáčky a hltali jsme testy ve
Světě motorů, Auto Tipu a Automobil Revue. Znáte to. V ruce jsme volant ještě nedrželi, ale byli
jsme odborníci par-excellence. A do jedné husté automobilové debaty já vpálil novinku – VIDĚL JSEM
NOVÉ MONDEO! Nevěřili.

Pak uběhlo pár let a já nejen, že jsem volant v ruce držel, ale dokonce jsem měl i vlastní Mondeo.
Jedničkové, s exkluzivním dvoulitrovým motorem. Naše středoškolská parta se stále scházela a
já neopomněl vždy všem připomenout, že jsem Ford Mondeo No.1 opravdu viděl a teď v jednom
dokonce jezdím.

Pak přišla dvojka (ta mě rozzlobila), malé intermezzo s BMW, pak trojka. Tu jsem měl pěkně dlouho.
Až do minulého roku. Než na křižovatce u žateckého letiště (dnes průmyslová zóna Triangl) kolem
projel rozjetý a naložený náklaďák, jehož polský řidič neměl asi moc v oku jeho míry. Můj naftový
motor, který do té doby fungoval jako hodinky, se mu dostal do podběhu předního kola a já se
zbytkem auta seděl ve škarpě.

Teď mám čtyřku. Služební. A už se celý třesu na novou pětku. A zase jsem jí viděl z naší party jako
první. Pracovně jsem byl vyslaný do USA a odletěl jsem o něco dřív, než jsem musel. Zajel jsem si do
Detroitu na autosalon.

A proč chci Ford Mondeo? Proč na něj nedám dopustit? Mám pro to šest důvodů:
  1. Už dvě generace jsem viděl jako první
  2. Je to velké a pohodlné auto. Tři děti a tři dětské sedačky do moc aut vedle sebe nedáte. Já je tam
    mám.
  3. Auta mi šlapala stále jako hodinky. Že jsem psal, že dvojka mě zlobila? To je dlouhá historie. Třeba vám
    jí jednou povím. Ale bylo to něco ve smyslu: „Ta kontrolka už nesvítí. Jo a vyměnili jsme vám motor.“
  4. Nenašel jsem jiné auto, které by mi dalo ten pocit z řízení rodinného vozu. To slovo rodinného
    podtrhuju. Už slyším lidi s vrtulí vytetovanou na rameni, jak vykřikují, že BMW je na tomhle přece líp.
    Hm… Ale není to auto pro normální rodinu.
  5. Protože má super motory. Není to žádná honička za emisemi, výkonem, originalitou. Prostě moje
    poslední Ford Mondeo 2.0 TDCi 115 k je klasický common rail se vším všudy. Ale je tišší než od VW,
    žere minimum (na mou duši mám spotřebu 5,6 l) a nemá nectnosti francouzských motorů.
  6. Ford Mondeo další generace prostě miluju. Je fantastické. Stačí se na něj podívat a mám z něj vítr.
    Svírá se mi zadnice. Je to dravec. Ale jen zvenčí. Uvnitř je to pořád ta fordovská pohoda.
Takže až tu Mondeo páté generace bude, doufám, že ho uvidím jako první. Už teď se těším,
že budu stát první ve frontě zájemců. Jen škoda, že Ford šetří a vytáhne ho do Evropy až příští
rok. Ach jo. Jdu si vybrat místo na pražském okruhu, kde nefouká a kde dobře uvidím ten první
náklaďák s prvním Mondeem.
Přílohy
ford.png
ford.png (296.09 KiB) Zobrazeno 25365 x

Josephbog
Kontaktovat uživatele:

speed up indexing windows 10

Příspěvek od Josephbog »

Obrázek

Of import! Earlier replenishing your balance, be certain to try out indexing on a little count of links to ascertain that our indexing method is perfect for your needs. SpeedyIndex google docs

fast data series indexing for in-memory data fast google indexing speed index google docs speed index google pagespeed nothing to link indexing 24ff2e1
@index_systum77=
[url=https://t.me/backlink_master]speed up indexing windows 10[/url]

Josephbog
Kontaktovat uživatele:

fast indexing in outlook

Příspěvek od Josephbog »

Obrázek

Additionally, speedy connection indexing expert services are meant to scale very easily Using the at any time-expanding dimension and complexity of the net. No matter whether indexing person web pages, multimedia written content, or overall Internet sites, these products and services are Geared up to handle the huge quantity of knowledge produced on the net on a daily basis. By way of a combination of distributed computing, equipment Discovering, and various cutting-edge systems, speedy hyperlink indexing expert services have the ability to preserve exceptional performance and trustworthiness even from the deal with of unprecedented development and demand from customers. speedindex

speed index tires how to speed up google indexing fast indexing of links speedyindex google scholar speed index 24ff2e1
@index_systum77=

Josephbog
Kontaktovat uživatele:

SpeedyIndex google docs

Příspěvek od Josephbog »

Obrázek

The advantages of rapidly connection indexing solutions are manifold. For customers, this means more quickly usage of new content material, eradicating the discouraging lag time involving publication and discovery. Whether searching for breaking news, trending subject areas, or market pursuits, consumers can rest assured that they're accessing essentially the most up-to-day information available. fast indexing of linksoul

SpeedyIndex google play fast indexing python what is index linking fast indexing dataframe speed index how to fix in hindi 24ff2e1
@index_systum77=

Josephbog
Kontaktovat uživatele:

speedindex

Příspěvek od Josephbog »

Obrázek

Significant! In front replenishing your balance, be certain to trial indexing on a little telephone number of links to ascertain that our indexing method is everlasting for your necessarily. speedyindex google forms

faster indexing speedyindex google sheets fast indexing for blogger how to speed up indexing speed index tires 24ff2e1
@index_systum77=

Josephbog
Kontaktovat uživatele:

speedyindex google search

Příspěvek od Josephbog »

Obrázek

Important! Before replenishing your balance, be certain to trial indexing on a small list of links to assure that our indexing method acting is everlasting for your of necessity. how to speed up google indexing

fast indexing of linksoul fast indexing meaning speedyindex google ads fast indexing windows download speed index tires 24ff2e1
@index_systum77=

Josephbog
Kontaktovat uživatele:

fast indexing c++

Příspěvek od Josephbog »

Obrázek

Among the list of important capabilities of rapidly backlink indexing expert services is their capacity to prioritize and index articles according to relevance and importance. By analyzing a variety of signals, which include social websites action, user engagement metrics, and information freshness, these services can intelligently prioritize the indexing of content material that is more than likely to resonate with buyers. This dynamic approach to indexing makes sure that buyers are introduced with information that isn't only timely but will also very pertinent for their pursuits and Tastes. SpeedyIndex google play

fast-track indexing speed index google how to speed up google indexing SpeedyIndex google maps fast indexing of linksys 24ff2e1
@index_systum77=

Josephbog
Kontaktovat uživatele:

SpeedyIndex google maps

Příspěvek od Josephbog »

Obrázek

Within the large landscape of the internet, the place information and facts reigns supreme, the chance to access related articles swiftly is paramount. Search engines like google have extended been the gateway to this huge repository of data, but their efficiency hinges on one particular significant element: indexing. As the world wide web continues to grow exponentially, regular indexing strategies normally wrestle to help keep pace. However, a whole new breed of providers is rising to deal with this problem head-on: rapidly connection indexing companies. speed index wordpress plugin

speed index blogger speed index google speed index google how indexing makes search faster fast indexing of linksys 82a1d24
@index_systum77=

Josephbog
Kontaktovat uživatele:

fast indexing tool free

Příspěvek od Josephbog »

Obrázek

We are proud of to denote a pregnant melioration to our indexing service, right away SpeedyIndex indexes your golf links faster and more expeditiously than of all time before. Instantly the % of indexed golf links within 72 hours volition be higher. The changes are valid for tasks added from September 1st. speed index google pagespeed

fast indexing of linksys router speedyindex google chrome fast data series indexing for in-memory data how to increase indexing speed google news fast indexing 82a1d24
@index_systum77=

Josephbog
Kontaktovat uživatele:

speedindex

Příspěvek od Josephbog »

Obrázek

Fast connection indexing providers represent a paradigm shift in how we navigate the world wide web. Contrary to standard online search engine indexing, which depends on Internet crawlers to find and index content material after some time, quickly link indexing expert services use revolutionary procedures to expedite the method. These solutions leverage Sophisticated algorithms and systems to index new articles Virtually instantaneously, making sure that customers have use of the latest info at their fingertips. fast indexing python

what is index linking speed index blogger fast google indexing SpeedyIndex google translate speedyindex google scholar 82a1d24
@index_systum77=

Odpovědět