Koupě a výběr ojetého vozu
Koupě a výběr ojetého vozu
Chtěla bych touto cestou poprosit o názory a pomoci při výběru ojetého auta zn. Ford Kuga,Ford S-Max a Ford Mondeo Combi.Zájímá mně poruchovost těchto aut,spotřeba,co se týče náhradních dílů,zda se dá říct,že jsou cenově dostupné atd... prostě jakékoliv zkušenosti s těmito vozy a zajímá mně velikost zavazadlového prostoru,jelikož jsem chovatelka psů a jezdím na výstavy,tak zde mi příjde,že u modelu Ford Mondeo Combi má největší kufr.Děkuji za všechny příspěvky s přeji hezký večer
.

-
Re: Koupě a výběr ojetého vozu
íme v němdaido píše:Chtěla bych touto cestou poprosit o názory a pomoci při výběru ojetého auta zn. Ford Kuga,Ford S-Max a Ford Mondeo Combi.Zájímá mně poruchovost těchto aut,spotřeba,co se týče náhradních dílů,zda se dá říct,že jsou cenově dostupné atd... prostě jakékoliv zkušenosti s těmito vozy a zajímá mně velikost zavazadlového prostoru,jelikož jsem chovatelka psů a jezdím na výstavy,tak zde mi příjde,že u modelu Ford Mondeo Combi má největší kufr.Děkuji za všechny příspěvky s přeji hezký večer.
Máme v rodině Mondeo Combi, vozíme v něm psa poměrně často a vejde se i s nákupem